17 noiembrie 2023

VIDEO. Cabana Petrimanu va fi transformată într-un centru de tratament al dependenței de droguri, alcool și jocuri de noroc

“Drogurile și consumul excesiv de alcool sunt două probleme care afectează tot mai mult societatea noastră și despre care se vorbește frecvent în ultima perioadă.

Este important să vorbim despre problemele societății, însă și mai important este să luăm măsuri pentru a le rezolva.

Noi vom face un prim pas pentru a-i ajuta pe cei afectați de aceste dependențe, prin proiectul <OZON – Centrul de Tratament al dependenței de droguri, alcool și jocuri de noroc>, care presupune construirea, pentru ei, a unui centru de recuperare medicală și tratament.

Județul Vâlcea are în patrimoniu, pe malul Lacului Petrimanu, un teren pe care intenționăm să construim o clădire nouă, pe care să o dotăm cu echipamente medicale specifice și cu mobilier adecvat, care să devină locul unde acești oameni își recuperează sănătatea.

În acest sens, am transmis Ministerului Sănătății solicitarea noastră și fișa proiectului, în vederea cuprinderii acestuia în lista de priorități la investiții, pentru anul 2024.

În luna ianuarie 2024, vom lansa achiziția publică pentru serviciile de proiectare – faza DALI.

Noi, Consiliul Județean Vâlcea, vrem să ajutăm oamenii loviți de această năpastă să se facă bine!” – spune președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

You May Also Like