FOTO. ACCIDENT pe VALEA OLTULUI. Impact între două autotrenuri care transportau mașini

UPDATE: Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un autotren într-o parcare din zona DN 7, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Argeș, a pătruns în drumul național virând la stânga spre Sibiu fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un alt autotren condus dinspre Vâlcea spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Vâlcea.

Accident pe DN 7 – Valea Oltului, pe sensul Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 247+600 de metri, în apropierea localității Boița, județul Sibiu. Din primele informații, a avut loc o coliziune între două autotrenuri, soldată cu rănirea unei persoane.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri la Boița, pe DN 7, iar valorile de circulație sunt în creștere. Implicate în accident sunt două autocamioane care transportau autoturisme. La fața locului au fost mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere, una de primă intervenție și o ambulanță SAJ. Un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani a avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD, urmând a fi transportat la UPU Sibiu. Bărbatul este conștient și are un traumatism la picior și un traumatism cranio-cerebral.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like