FOTO – ACȚIUNE în FORȚĂ a polițiștilor din RÂMNICU VÂLCEA

Zeci de polițiști au luat cu asalt zona de sud a municipiului Râmnicu Vâlcea într-o acțiune de amploare ce a avut ca principal scop prevenirea și combatereafaptelor de natură contravențională și penală. Ba mai mult, oamenii legii au mers să identifice bunuri a căror deținere este interzisă de lege, provenite sau utilizate la comiterea de fapte penale, dar și persoanele urmărite local, național și internațional. 

“Zonele vizate au fost zona Priza Olt, Colonia Nuci, strada Stolniceni, cu această ocazie fiind legitimate 87 de persoane și controlate 19 autoturisme și au fost identificate 2 persoane urmărite internaționalrespectiv un bărbat de 28 de ani, din județul Ialomița, acesta fiind căutat de autoritățile judiciare din Italia în vederea participării la o procedură judiciară și o tânără de 17 ani, ce figurează ca minor dispărut, alertă introdusă de către autoritățile franceze. În fapt aceasta a plecat din Franța fără acordul părinților, aceștia anunțând autoritățile. Momentan tânăra locuiește împreună cu rudele acesteia, iar pe perioada plecării aceasta nu a fost victima nici unei infracțiuni.

Toate persoanele legitimate au făcut obiectul verificărilor și introducerii în bazele de date ale poliției. La această activitate au participat și lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, Poliția Locală Râmnicu Vâlcea și D.E.P.A.B.D.” – se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like