FOTO – TRAGEDIE: Bărbat luat de viitură la Călimănești, găsit decedat

Tragedie la Călimănești, la Jiblea Veche. În această dimineață de sâmbătă, 16 iunie 2018, un bărbat în vârstă de 57 de ani, un fost tehnician veterinar în localitate, a fost găsit decedat după ce a fost luat de viitură.

Accidentul a avut loc, de fapt, în seara zilei de vineri, în jurul orei 21.00, când Mircea B. a ieșit din curte să vadă dacă pârâul Valea Satului, aflat la 10 metri de poarta sa, s-a umflat și îi poate cauza probleme în gospodărie. Un vecin susține că l-a văzut când s-a apropiat de marginea pârâului și analiza situația, însă după aceea nu știe ce s-a mai întâmplat pentru că a intrat în casă să vadă meciul. De altfel, și soția victimei s-a dus la somn liniștită, crezând că soțul ei se afla la un vecin, la meci.

Abia sâmbătă dimineața, familia bărbatului a anunțat dispariția. Deși era un bărbat corpolent, la vreo 90 de kilograme, el fusese luat de viitură și dus la câțiva kilometri de gospodăria sa. Din păcate, pompierii și polițiștii care s-au deplasat la fața locului l-au găsit pe bărbat fără suflare, el având numeroase răni la cap și la corp.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like