FOTO: Braconier prins în trafic la Drăgăşani. Zeci de kilograme de peşte au fost confiscate

/

Un bărbat din Drăgăşani a fost prins în trafic de poliţiştii rutieri în timp ce transporta zeci de kilograme de peşte. Astfel, oamenii legii au aflat că Nicolae L. este braconier, iar în autoutilitara pe care o conducea au fost găsite zeci de kilograme de peşte, dar şi unelte de pescuit interzise, toate fiind confiscate.

„În data de 05 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Drăgăşani au desfăşurat activităţi pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. Astfel, a fost oprit pentru control pe str. Primăverii din municipiul Drăgăşani o autoutilitară, condusă de L. Nicolae, din municipiu.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, s-a stabilit că erau transportate 27 de kg de peşte, speciile crap şi şalău, o barcă pneumatică şi 13 setci tip monofilament, cu o lungime totală de 863 m.l..

Întreaga cantitate de peşte a fost predată, în prezenţa reprezentaţilor D.S.V.S.A. Vâlcea, unei societăţi comerciale de profil în vederea distrugerii. De asemenea, s-a luat măsura confiscării bărcii pneumatice şi a setcilor monofilament.

Poliţiştii vor continua cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere sau folosire la pescuit de către persoanele neautorizate a tipurilor de unelte de pescuit comercial, conform art. 64, lit. K din O.U.G. 23/2008” – precizează IPJ Valcea.

braconier braconier braconier

loading...

You May Also Like

One thought on “FOTO: Braconier prins în trafic la Drăgăşani. Zeci de kilograme de peşte au fost confiscate

  1. au lasat oltul fara peste ar trebui inpuscati braconieri nenorociti sa le dea puscarie pe viata

Comments are closed.