16 noiembrie 2023

FOTO. Casă din Brezoi, distrusă într-un incendiu

A fost intervenție în forță noaptea trecută în orașul Brezoi, în zona Valea lui Stan. O casă a luat foc din cauza unei surse de iluminat electric lăsată sub presiune, iar pompierii militari s-au luptat cu flăcările zeci de minute. Apelul pe 112 a fost primit la ora 02.58, la fața locului deplasându-se trei autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Stației de Pompieri Brezoi și Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea.

„La sosirea pompierilor militari incendiul se manifesta violent la nivelul acoperișului, cu degajări mari de fum și posibilitate de propagare la casele din apropiere. Cu toate că suprafața incendiată a fost foarte mare, datorită intervenției profesioniste a echipajelor operative și a timpului de răspuns mic, incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, fiind salvate astfel construcțiile învecinate și restul casei de locuit care nu fusese cuprins de incendiu” – precizează căpitanul Sorin Albinaru, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

Până la lichidarea incendiului, flăcările au distrus acoperișul casei de locuit construit din lemn cu învelitoare din tablă, în suprafață de aproximativ 250 mp, plafonul interior dintre etajul I și podul casei, construit din lemn, obiecte de mobilier de la etajul I (pat, masa, dulap etc.) și s-au degradat peretii interiori și tocăria casei, precum și materiale textile..

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like