FOTO. Explozie într-o casă din Călimănești. Două persoane rănite…

Explozie la o butelie de aragaz în Călimănești, sat Jiblea Nouă, pe str. Ion Creangă. Deflagrația nu a fost urmată de incendiu, însă a distrus o parte importată din casă. Potrivit ISU Vâlcea, explozia ar fi fost cauzată de o problemă la rețeaua de gaze, două persoane suferind multiple arsuri. De asemenea, alți doi oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului după ce au suferit atacuri de panică, iar o persoană cu handicap a fost evacuată de pompieri într-o anexă sigură.

“Lucrătorii Distrigaz se află la fața locului. Doua persoane sunt evaluate de echipajele SAJ, iar echipajul SMURD evaluează încă două persoane care au suferit atac de panică. Un colț din imobil a fost dărâmat. Locuința nu mai prezintă siguranță în exploatare. Echipajele ISU vor acționa pentru evacuare. În imobil locuiau 5 persoane. 2 persoane cu arsuri au fost transportate la UPU cu ambulantele SAJ, 2 persoane cu atac de panica au fost evaluate de SMURD si refuză transportul la spital, iar o persoană cu handicap a fost mutata dintr-o anexa gospodărească, într-o zonă sigură” – precizează ISU Vâlcea.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de distrugere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like