FOTO. Impact între două mașini la Stoenești. Una a căzut în pârâu

Încă un accident rutier în județul Vâlcea. De data aceasta s-a întâmplat la Stoenești, pe DN 67, fiind vorba despre un impact între două autoturisme, iar una dintre mașini a ricoșat într-un pârâu.

Potrivit IPJ Vâlcea, “din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, pe DN 67, în localitatea Stoenești, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi avut loc o coliziune între 2 autoturisme, unul dintre acestea fiind proiectat într-un pârâu.

În urma impactului, a rezultat rănirea unei persoane, o femeie de 63 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Pompierii militari vâlceni au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, de descarcerare și prim ajutor, la un accident rutier produs în localitatea Stoenești.


loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like