8 mai 2023

FOTO. Incendiu la o rulotă în comuna Roești. Patru victime cu arsuri…

Pompierii din cadrul ISU Vâlcea au intervenit de urgență, în această seară, în jurul orei 19:51, în satul Ciocâltei, comuna Roeşti, acolo unde o rulotă a luat foc. Incendiul s-a manifestat în apropierea casei de locuit, însă incendiul a fost localizat și lichidat rapid de pompierii militari, iar flăcările nu s-au propagat și la locuință. Rulota a ars însă în întregime

Din păcate, patru persoane au fost rănite, suferind arsuri de gradul I și II, trei dintre ele fiind transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale specializate.

“În urma incendiului au rezultat 4 victime, cu arsuri la nivelul feţei şi a membrelor superioare. Acestea au fost evaluate de catre echipajele SMURD şi SAJ. Echipajul SMURD Măciuca a evaluat un pacient (sex masculin, de aproximativ 43 de ani), cu arsuri de gradul I. Acesta a refuzat transportul la spital. Echipajul SMURD Drăgăşani a preluat un pacient (sex masculin, aproximativ 34 de ani), cu arsuri de gradul II la nivelul membrelor superioare şi la faţă. Acesta a fost transportat la UPU VL. Echipajele SAJ au transportat 2 victime la UPU VL (sex masculin, de aproximativ 55 ani si 48 de ani), arsuri de gradul II la faţă şi la membrele superioare.
A ars în întregime rulota, aproximativ 10 mp de asterială de la casă si aproximativ 15 mp de acoperis de la fanar.
Cauza probabilă a incendiului: scurtcircuit electric la instalaţia electrica a rulotei” – precizează ISU Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like