FOTO. Pietoni loviți de un TIR pe DN 7, în Râmnicu Vâlcea

/

Două persoane au ajuns la spital după ce au fost lovite de un TIR pe o trecere de pietoni de pe DN 7 – Calea București, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea.

Accidentul rutier a avut loc în această dimineață de vineri, 3 noiembrie 2023, la fața locului intervenind polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea. Din verificările preliminare efectuate de aceștia, s-a stabilit că ”în timp ce conducea un autotren, pe DN 7, un bărbat de 47 de ani, din județul Cluj, ar fi surprins și accidentat, 2 persoane din municipiul Râmnicu Vâlcea, care se angajaseră în traversarea străzii pe marcajul pietonal, rezultând rănirea acestora”.

Victimele sunt un bărbat de 73 de ani și o femeie de 67 de ani, soț și soție. Cei doi au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vâlcea pentru acordarea de îngrijiri medicale. Starea lor se pare că este stabilă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări, pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care a evenimentul s-a produs.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like