FOTO. O autoutilitară a explodat la Horezu. Era încărcată cu produse folosite la marcajul rutier

UPDATE: Potrivit surselor noastre, autoutilitara aparține unei firme ce are contract cu Primăria Horezu pentru efectuarea marcajelor rutiere pe străzile din oraș. Cei doi răniți sunt un bărbat de 50 de ani, din Bujoreni, și un cetățean grec în vârstă de 48 de ani. În cauză, Poliția Horezu a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și nerespectarea obligațiilor şi a măsurilor stabilite cu privire la securitatea şi sănătatea în muncă.

Două persoane au ajuns la spital în urma unei explozii la o autoutilitară ce executa marcaje rutiere pe raza orașului Horezu. Incidentul a fost anunțat prin 112 la ora 13.20, explozia fiind urmată de un incendiu.

ISU Vâlcea a trimis la fața locului forțe din cadrul Punctului de Lucru Horezu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. La sosirea pompierilor militari incendiul se manifesta la compartimentul motor al autoutilitarei.
Incendiul a fost lichidat la scurt timp de la sosirea pompierilor militari.
“Explozia s-a produs la un recipient încărcat cu cca 50 l diluant și se pare că a fost inițiată de o supraîncălzire a compresorului din dotarea autospecialei. Cele doua butelii cu oxigen aflate în autoutilitară au ramas intacte.
Au fost 3 persoane implicate și, din păcate, doua victime au fost transportate la CPU Horezu si prezinta TCC, răni la membrele inferioare, epistaxis si arsuri ușoare la nivelul feței si membrelor superioare. Cea de-a treia persoană a fost evaluată și a refuzat transportul la spital” – anunță Sorin Albinaru, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like