FOTO. ACCIDENT pe DN 7, la Milcoiu. Un TIR plin cu gresie a căzut de pe pod…

Accident teribil în județul Vâlcea, pe DN 7, în această seară de luni, 16 octombrie 2023. Totul s-a întâmplat pe raza comunei Milcoiu, fiind vorba despre o coliziune între un TIR plin cu gresie și o betonieră. În urma impactului, șoferul autotrenului a pierdut controlul direcției de mers și a căzut de pe un pod. Conducătorul auto a suferit u traumatism cranio cerebral, el primind îngrijiri medicale la fața locului.

“Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, un bărbat de 60 de ani, din județul Bacău, în timp ce conducea un autotren, în localitatea Milcoiu, km 157+ 50 m, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu o betonieră, moment în care, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, căzând de pe pod, în râul Topolog” – informează Poliția Vâlcea.

În cauză, polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

La fața locului intervin și forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Valcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție rapidă și o ambulanta SAJ. 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like