FOTO. S-a rupt drumul la Muereasca. Restricții de circulație!

UPDATE: Potrivit președintelui Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, în urmă cu 12 ani, în această zonă unde s-a produs alunecarea de teren pe DJ 658, s-a realizat o lucrare de stabilizare a zonei, însă ploile abundente au dus la înfundarea drenurilor, creându-se o diferență de nivel. Aceasta a fost cauza care a dus la deteriorarea platformei drumului pe o lungime de circa 50 de metri. ”Colegii de la RAJDP sunt la datorie și vom interveni de urgență pentru asigurarea traficului rutier, circulația în momentul de față desfășurându-se pe un singur sens” – spune Constantin Rădulescu.

Alunecare de teren pe DJ 658, km 12+250m, pe raza localității Muereasca, după precipitațiile abundente din ultimele zile. Din păcate, deși este drum nou reabilitat, partea carosabilă s-a tasat și s-a deplasat, devenind impracticabilă pe sensul dinspre mănăstirea Frăsinei.

Autoritățile anunță că, în acest context, s-a constituit o comisie cu reprezentații instituțiilor abilitate, iar în urma deplasării la fața locului se vor lua următoarele măsuri:

  • instituire restricție de tonaj MTMA pentru autovehicule maxim 7.5 tone;
  • limitare de viteza la 30km/h
  • montare indicatoarelor “Drum cu denivelări”
  • reglementarea priorității privind circulația în zona afectată;
  • montarea balizelor reflectorizante pe întreg segmentul de drum afectat;
  • administratorul drumului public, respectiv R.A.J.D.P. va asigura semnalizarea rutieră în intersecția DN7(E81) cu DJ 658;

Instituirea restricțiilor de circulație se va aplica până la finalizarea lucrărilor de consolidare și reluarea în condiții de siguranța a traficului rutier.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like