FOTO: Șef de post din Vâlcea, implicat într-un accident. Polițistul spune că i-a apărut în față o “turmă de caprine”

Pe Facebook circulă de ore bune imagini cu o autospecială a Poliției Vâlcea rasturnată pe carosabil. Glumele și ironiile nu au încetat să curgă la adresa “îndemânării” la volan a polițistului care a reușit performanța să răstoarne cu roțile în sus un autoturism. Ca urmare, IPJ Vâlcea a ținut să facă o serie de precizări cu privire la împrejurările în care s-a produs accidentul și astfel aflăm că șoferul era nimeni altul decât șeful Postului de Poliție Șușani, Ovidiu Butușină, iar acesta ar fi declarat că a pierdut controlul volanului în momentul în care i-a “apărut în față o turmă de caprine”.

“La data de 16 noiembrie, seful Postului de politie Susani, in timp ce se intorcea dintr-o actiune, a fost implicat intr-un eveniment rutier, pe raza comunei Madulari.
Agentul, care conducea autospeciala, a fost surprins de o turma de caprine si pentru a evita impactul, a virat brusc dreapta de volan, iesind in afara partii carosabile si rasturnandu-se in sant, pe plafon. Atat agentul, cat si colegul acestuia nu au fost raniti. Conducerea Ipj Valcea a dispus efectuarea de cercetari cu privire la acest eveniment, urmand a fi luate masuri in consecinta” – precizează IPJ Vâlcea.

foto: Ionut Matei

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like