TRAGEDIE la BREZOI. Un copil a murit intoxicat cu monoxid de carbon. Sora lui e în stare gravă…

/

UPDATE: Pompierii susțin că ”în momentul pătrunderii în apartament (pe geamul de la balcon ), în interiorul apartamentului s-a constatat ca sobele erau reci și ambele persoane se aflau în dormitor”. Potrivit IPJ Vâlcea, “din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că, persoana decedată nu prezenta urme vizibile de violență”.

Tragedia în orașul Brezoi, județul Vâlcea. Azi, 6 decembrie 2022, chiar în ziua de Sf Nicolae, un copil în vârstă de 14 ani a murit intoxicat cu monoxid de carbon. Sora lui, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită în comă, starea ei fiind gravă.

Incidentul a fost anunțat de mătușa și bunica celor două victime, care au sunat la 112 în lipsa unui răspuns în momentul în care au încercat să îi contacteze. La fața locului au ajuns pompierii din cadrul ISU Vâlcea care au folosit o scară și au reușit să intre pe balconul apartamentului, găsindu-omi pe cei doi inconștienți. Din păcate, pentru minor nu s-a mai putut face nimic, el fiind declarat decedat. Sora lui se află în stare gravă la Spitalul Brezoi.

vom reveni!

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like