FOTO. Trei persoane rănite într-un accident la Mihăești

Accident rutier în localitatea Mihăești, în această dimineață de miercuri, 10 ianuarie 2024. Trei persoane au ajuns la spital, după o coliziune între două mașini și o autoutilitară.

Potrivit IPJ Vâlcea, din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, pe DN 67, în localitatea Mihăești, la km 180 + 400 m, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi avut loc o coliziune între 2 autoturisme și o autoutilitară.

În urma accidentului au rezultat trei victime, așa cum menționam, dintre care una încarcerată. Echipajele ISU Vâlcea au acționat rapid pentru extragerea victimei din autoturism, pe care au predat-o, conștientă și cooperantă, echipajelor medicale prezente la fața locului.

“În urma impactului, a rezultat rănirea a 3 persoane, respectiv un bărbat de 26 de ani, din localitatea Slătioara, conducătorul unuia dintre autoturisme și un bărbat de 34 de ani, din orașul Ocnele Mari și altul de 21 de ani, din localitatea Păușești – Măglași, ambii aflați în autoutilitară. Cele 3 persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier” – informează ISU Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like