FOTO/VIDEO. ACCIDENT pe DEALUL NEGRU. Doi bărbați din Râmnicu Vâlcea au fost răniți

Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe DN 7 Cotmeana – Dealul Negru, doi bărbați din Râmnicu Vâlcea fiind răniți.
Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 52 de ani, din comuna Mărgău, județul Cluj, care conducea un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă- TIR, din direcția Pitești spre Rm. Vâlcea, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, posibil pe fondul neadaptării vitezei în coborâre, în curbă deosebit de periculoasa la dreapta și în condiții de carosabil umed, ar fi pătruns cu semiremorca pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sensul opus, condus de un bărbat de 52 de ani, din Rm. Vâlcea, județul Vâlcea.
În urma coliziunii a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoturismului, precum și a pasagerului dreapta față din autoturism (tânăr de 23 de ani, din Rm. Vâlcea, jud. Vâlcea).
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like