FOTO-VIDEO: Casă distrusă de flăcări la Nicolae Bălcescu

/

Noaptea trecută, în jurul orei 00.20, un incendiu a fost anunțat în comuna Nicolae Bălcescu, în satul Valea Viei. Pompierii militari ai ISU Vâlcea au mers de urgență acolo, după ce au primit informația că o casă a fost cuprinsă de flăcări.

Pentru stingerea flăcărilor, la fața locului s-au deplasat două echipaje de stingere cu apă și spumă. În sprijin, au venit și membrii SVSU din localitate. Ajunși la fața locului pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat, la nivelul acoperișului, precum și în interior. Până la stingerea flăcărilor, a ars structura din lemn a acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 80 de mp. De asemenea, au fost afectate bunurile de uz gospodăresc aflate în interiorul locuinței. Din fericire, nu a fost nimeni rănit, membrii familiei autoevacuându-se, până la sosirea echipajelor de intervenție la locul incendiului.

După aproximativ 4 ore, incendiul a fost lichidat. Cauza care ar fi dus la declanșarea incendiului este folosirea focului deschis în interiorul locuinței, fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

loading...

You May Also Like