FOTO- VIDEO | RÂMNICU VÂLCEA. Urmăriţi în trafic şi prinşi cu droguri în maşină

Iată cum se “tratează” unii tineri din Râmnicu Vâlcea în plină pandemie de coronavirus! Trei indivizi au fost prinşi cu droguri asupra lor, substanţe pe care cel mai probabil le consumau. Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de marţi, 7 aprilie 2020, în zona Nord, când tinerii au fost urmăriţi în trafic de jandarmii vâlceni.

“În data de 07 aprilie, orele 18:30, jandarmii aflați într-una din misiunile de prevenire a răspândirii noului Coronavirus, pe raza Cartierului Nord din Râmnicu Vâlcea, au observat un autoturism în care se aflau 3 persoane, cu un comportament suspect.

În momentul în care jandarmii s-au apropiat de autoturism, acesta s-a pus imediat în mișcare, motiv pentru care s-a solicitat pentru sprijin un echipaj de poliție.

Persoanele în cauză au fost conduse de către jandarmi și polițiști la sediul I.P.J. Vâlcea pentru continuarea cercetărilor” – precizează IJJ Vâlcea.

La scurt timp, autoturismul a fost interceptat în trafic de către patrula mixtă formată dintr-un polițist și un jandarm,fapt pentru care, împreună cu echipajul de Acțiuni Speciale și Intervenție Antiteroristă, au efectuat controlul corporal al celor 3 persoane și al autoturismului. În urma verificărilor, s-a constatat că cele 3 persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 25-27 de ani, aveau asupra lor mai multe pliculețe din staniol cu resturi vegetale de culoare verzuie, cu un miros înțepător.

loading...

You May Also Like