FOTO-VIDEO. Vâlcean decedat în Munții Făgăraș. Vezi ce s-a întâmplat!

UPDATE: Tânărul din Vâlcea, care a decedat într-un cumplit accident în munții Făgăraș, este Mihai Rogojinaru. El era un împătimit al muntelui, dar și un tânăr implicat în viața social-culturală a județului, având o mulțime de acte de voluntariat la activ.
“Rămas bun, Mihai Rogojinaru! Ne vom aminti cu drag prezența ta în mijlocul nostru și te vom păstra în gânduri drept model de prietenie, altruism și devotament. Condoleanțe și multă
putere familiei îndurerate!” – a scris pe Facebook, managerul Bibliotecii județene, Conf. univ. dr. Remus Grigorescu.

Foto: Biblioteca Judeteana “Antim Ivireanul” Valcea Facebook


Știrea inițială…

Intervenție dificilă a salvamontiştilor din Sibiu şi Argeş, care au fost sesizați, noaptea trecută, 11 spre 12 august, că două persoane au căzut din peretele Lespezi către Calţun, în Munţii Făgăraş, iar una este decedată. Este vorba despre doi tineri din județul Vâlcea.

Pentru salvarea vâlceanului care a supraviețuit și a rămas blocat în perete s-au deplasat la fața locului nu mai puțin de 12 salvamontiști. Victima se afla la 80 de metri în abrupt, deasupra grohotișului de la bază, fiind scos din perete de doi salvatori argeșeni. El era epuizat și în stare de șoc, însă, din fericire, nu era rănit.

Trupul vâlceanului care a decedat a fost recuperat în această dimineață cu ajutorul unui elicopter.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like