25 august 2016

Furturi din autoturisme in Ramnicu Valcea. Hotul a fost prins si arestat preventiv

Timp de cinci luni, un hot din autoturisme a facut „ravagii” in municipiul Ramnicu Valcea, el furand tot ce prindea. Astfel, la Politia Ramnicu Valcea s-au adunat zeci de plangeri penale din partea pagubitilor.

Atunci, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, compartimentul Furturi din auto, au inceput investigatiile si, dupa cateva luni de cautari, ei au descoperit ca presupusul hot este T. Marius, de 36 de ani, din municipiu Rm. Vâlcea.

„Sub supravegherea procurorului, s-a obţinut mandat de percheziţie la domiciliul acestuia fiind identificate mai multe bunuri, documente de identitate ale persoanelor vătămate şi sume de bani, fiind reclamate anterior ca sustrase din autoturisme. Toate acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În urma probatoriului administrat, a rezultat că bărbatul ar fi comis 7 furturi din autoturisme, valoarea totala a prejudiciului fiind de aproximativ 12.000 lei.

Poliţiştii au dispus faţă de acesta reţinerea pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au admis propunerea procurorului de caz, emiţând mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În prezent, bărbatul este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de poliţie Judeţean Vâlcea” – precizeaza purtatorul de cuvand al IPJ Valcea, Alina Teodorescu.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.