Horezu, Zătreni, Alunu, Băile Govora, doar câteva dintre localitățile în care pompierii au intervenit în ultimele 48 de ore

În perioada 28 februarie (ora 08.00) – 1 martie 2024 (ora 08.00), pompierii din cadrul celor opt subunități de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al judeţului Vâlcea au desfășurat 58 de misiuni. Dintre acestea, 35 de misiuni au fost pentru acordarea măsurilor de prim ajutor și transportarea la unitățile sanitare a persoanelor cu afecțiuni medicale, 14 misiuni pentru localizarea și lichidarea incendiilor (dintre care zece la vegetație uscată!!!), șase misiuni pentru protecția comunității și trei misiuni pentru alte situații de urgență.

„Echipajele operative au efectuat șase misiuni de recunoaștere în teren, în localitățile Horezu, Sinești, Diculești, Băile Govora, Zătreni și Alunu. În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au intervenit în 35 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, fiind asistate 36 de persoane. Pompierii vâlceni au fost solicitați să intervină la alte trei situații de urgență, pentru transportarea persoanelor supraponderale și salvarea unui animal de talie mică din medii ostile vieții”, ne-au anunțat reprezentanții ISU Vâlcea.

You May Also Like