În arest după ce și-a bătut concubina și a încălcat ordinul de protecție

Violență în familie și încălcarea ordinului de protecție, acestea sunt cele două acuzații ce l-au trimis în arest pe un bărbat de 45 de ani, din comuna Popești. Deși avea un ordin de protecție emis împotriva sa, omul a dat năvală în locuința concubinei, agresând-o. Incidentul a avut loc în data de 28 august a.c., ulterior polițiștii Secției nr. 7 Măldărești, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, au decis să-l rețină pe agresor.

“În fapt, la data de 28 august a.c., polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 35 de ani, cu privire la faptul că, la domiciliul acesteia, ar fi venit fostul concubin, încălcând astfel un ordin de protecție.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr. 7 Măldărești, care au stabilit faptul că, un bărbat de 45de ani, din localitatea Popești,  ar fi mers la domiciliul femeii, unde ar fi agresat-o fizic, încălcând astfel și măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Horezu, împotriva acestuia.

În urma probatoriului administrat, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și violență în familie, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată în vederea dispunerii măsurilor legale” – se arată într-un comunicat de presă al Poliției Vâlcea.

Foto ilustrativ

loading...

You May Also Like