11 septembrie 2016

IPJ: 12 şoferi din VÂLCEA s-au ales cu dosare penale

 

Week-end plin pentru poliţiştii rutieri ai IPJ Vâlcea, care în doar două zile au întocmit 12 dosare penale unor şoferi care nu respectau legea privind circulaţia pe drumurile publice. Dintre aceşti conducători auto, 8 au fost depistaţi în timp ce se aflau la volan neavând permis de conducere sau având dreptul de a conduce suspendat sau anulat.

Iată şi două exemple prezentate de IPJ Vâlcea :

La data de 09 septembrie a.c., în jurul orei 20.30, D. Constantin, de 29 de ani,  din mun. Râmnicu Vâlcea, a condus un autovehicul  pe str. Calea lui Traian, din Rm. Valcea, efectuând un viraj la stanga, încălcand marcajul longitudinal dublu continuu.

Poliţiştii Au procedat la oprirea autoturismului, iar în urma verificarilor efectuate în bazele de date s-a constatat că tânărul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

S-au efectuat acte procedurale pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

De asemenea, şa data de 10 septembrie a.c., ora 01.10, C. Ionuţ, de 25 de ani, din oraşul Berbeşti, a condus un autovehicul pe str. Stadionului din localitate şi a fost oprit pentru control de către poliţişti.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că tânărul avea permisul de conducere anulat, motiv pentru care s-a întocmit dosar penal.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.