LEMNE CONFISCATE în două localităţi din VÂLCEA…

Polițiștii din cadrul Postului de poliție Popești și Secției 4 Poliție Rurală Prundeni au depistat două transporturi ilegale de material lemnos, aplicând sancțiuni contravenționale și confiscând lemnele.

La data de 8 august a.c., polițiștii din cadrul Postului de poliție Popești şi reprezentanţi ai Ocolului Silvic Băbeni au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii transporturilor ilegale de material lemnos.

În urma activităților desfășurate, a fost identificat un bărbat de 24 de ani din comună, care conducea un ansamblu format dintr-un tractor şi remorcă în care acesta transporta cantitatea de 1,7 mc lemn de foc, transformat în bocuri (1,3 mc din specia fag şi 0,4 mc din specia salcâm), transportul nefiind introdus în aplicaţia informatică prevăzută de normele referitoare la provenienţa, circulaţia şi comercializarea materialelor lemnoase.

Polițiștii l-au sancţionat contravenţional pe conducătorul auto şi au confiscat cantitatea de 1,7 mc de material lemnos care a fost predată în custodie ocolului silvic.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Prundeni au depistat pe raza comunei Olanu, un bărbat de 58 de ani din municipiul Rm Valcea, care transporta cu un atelaj hipo, cantitatea de 0,660 mc material lemnos specia salcam, pentru care nu deținea documente de provenienta.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos confiscat.

loading...

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.