NEWS ALERT. Incident în Râmnicu Vâlcea. S-a electrocutat și a căzut de pe un panou publicitar

Incident grav în municipiul Râmnicu Vâlcea, azi, 1 noiembrie 2023, în jurul prânzului. Un bărbat s-a electrocutat, în timp ce se afla urcat pe un panou publicitar, căzând de la o înălțime de 3 metri. Omul este angajat al unei firme argeșene din Mioveni, iar în momentul producerii accidentului executa lucrări la partea electrică a panoului publicitar. Victima a fost transportată în stare gravă la UPU Vâlcea, iar polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală. De asemenea, au dat startul cercetărilor și inspectorii ITM Vâlcea.

“Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit că, un bărbat de 44 de ani, din județul Argeș, în timp ce desfășura activități de înlocuire a unui panou publicitar, ar fi atins cu o tijă metalică cablurile electrice de la un stâlp de înaltă tensiune aflat în zonă, moment în care s-ar fi electrocutat și ar fi căzut pe asfalt.

În urma evenimentului, bărbatul a fost rănit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a condițiilor și împrejurărilor în care evenimentul s-a produs” – anunță Poliția Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like