Tânăr din Călimănești, trimis la închisoare după ce a condus fără permis

Cu tupeu și nesimțire, un tânăr s-a urcat la volanul unui autoturism și a plecat la plimbare deși nu avea permis de conducere, punând în pericol siguranța traficului rutier. Ghinionul său că a fost depistat de polițiști, trimis în judecată și apoi condamnat pentru fapta sa penală. Incidentul a avut loc în toamna anului trecut, iar zilele trecute el și-a aflat pedeapsa: 11 luni în spatele gratiilor.

“La data de 28 martie a.c., polițiștii au dus la îndeplinire un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pe numele unui bărbat de 24 de ani, din orașul Călimănești, județul Vâlcea, acesta având de executat  o pedeapsă de 11 luni de închisoare.

În fapt, acesta a fost depistat de polițiști, în data de 08.10.2021, timp ce conducea un autoturism în municipiul Râmnicu Vâlcea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Bărbatul a fost condus în vederea încarcerării, în Penitenciarul de Maximă Siguranță Mioveni din județul Argeș” – informează Poliția Vâlcea.

foto ilustrativ

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like