URMĂRIRE în TRAFIC! Au furat din VÂLCEA, dar au fost fugăriți de POLIȚIE la CRAIOVA

In dimineata zilei de 1 mai 2017, un magazin din comuna Ionesti, judetul Valcea, a fost pradat de hoti. Infractorii au furat mai multe pachete de tigari, dar si sume mari de bani. Proprietarii au anuntat imediat Politia din localitate, insa hotii a reusit intre timp sa fuga din Valcea, ei fiind prinsi dupa o urmarire ca-n filme tocmai pe strazile Craiovei.

„In jurul orei 04.00, pe bulevardul Decebal, a observat un autoturism al cărui conducător auto, la vederea organelor de poliție, a demarat în viteză către zona gării.

Poliţiştii au plecat în urmărirea autoturismului, folosindu-se semnalele luminoase și acustice, solicitându-se totodată sprijinul unui alt echipaj de siguranță publică, la scurt timp reușindu-se blocarea și imobilizarea autoturismului în cauză.

La volan, polițiștii l-au identificat pe Carol S., de 21 de ani, din Turnu Măgurele, județul Teleorman, iar din verificări s-a stabilit că autoturismul era radiat din circulație. De asemenea, în autoturism polițiștii au identificat mai multe pachete de țigări de diferite mărci și un levier a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Polițiștii l-au condus pentru cercetări la sediul unității de poliție atât pe șofer, cât și pe ocupanții vehiculului, iar din investigații s-a stabilit că aceștia, în aceeași noapte, au intrat prin efracție într-un magazin din comuna Ionești, județul Vâlcea, de unde au sustras pachetele de țigări pe care le aveau asupra lor.

S-a luat legătura cu lucrătorii din cadrul Secției de Poliție Rurală 4 Prundeni în vederea preluării suspecților și continuării cercetărilor” – precizeaza IPJ Dolj.

Cei patru suspecti au fost retinuti pentru 24 de ore, urmând sa fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani pentru luarea unei măsuri preventive.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like