VÂLCEA. Cadou de 8 martie pentru mama sa: I-a dat foc casei şi a ameninţat-o cu acte de violenţă

Şi-a ameninţat mama, iar apoi a dat foc locuinţei în care aceasta stătea. Este vorba de un tânăr de 25 de ani, din comuna Cernişoara, judeţul Vâlcea, care a sârvâşit faptele în seara de 8 martie 2020, în jurul orei 19.00, aflându-se într-o stare avansată de ebrietate. El a fost ulterior reţinut de poliţişti şi arestat preventiv pentru 30 de zile.

“La data de 08 martie a.c. in jurul orei 19:05, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lăpușata au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, un bărbat din comuna Cernișoara,aflându-se în stare de ebrietate, amenință cu acte de violență pe mama sa și că a dat foc la casă. Cu ocazia deplasării la fața locului s-a stabilit faptul că cele sesizate se confirmă, respectiv la locuința respectivă se manifesta un incendiu. 

La fața locului s-au deplasat membrii SVSU Cernișoara și ISU Horezu care au localizat și stins incendiul, constatându-se faptul că, în urma incendiului locuința a fost distrusă în proporție de aproximativ 40%

Din verificări, s-a stabilit că principalul suspect al incendiului este un tânăr de 25 de ani care a fost identificat în timp ce se afla pe un teren intravilan la aproximativ 100 de metri de locuința sa, unde a fost prins și imobilizat.

Datorită faptului că acesta prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare și la nivelul feței, a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Horezu pentru investigații.

​La data de 10 martie a.c., în urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a tânărului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Astăzi, tânărul a fost prezentat cu propunere de arestare judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu care a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele său pe o perioadă de 30 de zile” – informează IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like