VÂLCEA. Colecție ilegală de cartușe cu glonț, descoperită în locuința unui bărbat

Dosar penal pentru un vâlcean care deținea acasă, ilegal, aproape 150 de cartușe cu glonț. Ieri, 4 octombrie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea – Secția nr. 9 Pietrari l-au vizitat pe cel în cauză la locuința lui din comuna Bărbătești, sesizându-se din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor si munițiilor. Oamenii legii au constatat că bărbatul în vârstă de 51 de ani deține la domiciliu muniție destinată armelor letale, fără a avea acest drept.

“A fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința bărbatului, din localitatea Bărbătești, județul Vâlcea, ocazie cu care au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 146 de cartușe, cu glonț si capsă detonatoare, calibrul 5,6 mm, destinate armelor letale pe care acesta nu avea dreptul să le dețină.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor si munițiilor” – precizează IPJ Vâlcea.

You May Also Like