VÂLCEA. Copil de 9 ani, snopit în bătaie de concubinul mamei sale

I-a permis concubinului său să-i snopească copilul în bătaie, iar apoi a mințit că micuțul s-ar fi autoaccidentat. Vorbim de o femeie din Bărbătești, care a sunat la ambulanță și a cerut intervenție medicală pentru fiul său, dar nu a avut bunul simț să le spună cadrelor medicale ce s-a întâmplat în realitate. Numai că pe fir au intrat polițiștii, care au descoperit că băiatul de 9 ani a fost agresat de concubinul mamei sale, acesta din urmă fiind ulterior reținut.

“La data de 25 ianuarie a.c. polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la o faptă de violență în familie, după ce la data de 24 ianuarie a.c., o femeie din comuna Bărbătești a solicitat o ambulanță pentru fiul ei de 9 ani, despre care a declarat că s-a autoaccidentat.

Din cercetările efectuate polițiștii au stabilit că fiul de 9 ani al femeii, ar fi fost agresat fizic de către concubinul acesteia, un bărbat de 31 de ani, rezultând rănirea acestuia.

La data de 25 ianuarie polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuința comună, iar la data de 26 ianuarie, în urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea bărbatului pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

La data de 27 ianuarie a.c., bărbatul o să fie prezentat Parchetului  de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru dispunerea de măsuri legale” – precizează IPJ Vâlcea.
foto ilustrativ

loading...

You May Also Like