21 ianuarie 2023

VÂLCEA. Trei tineri prinși drogați la volan, în ultimele 24 de ore

Trei tineri, printre care e și o femeie, au fost prinși drogați la volan pe șoselele din Vâlcea, în ultimele 24 de ore. Dacă doi dintre ei au ieșit pozitivi la 3 substanțe interzise, ei bine cel de-al treilea ar fi consumat nu mai puțin de 7 tipuri diferite de droguri. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unei vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.Iată ce spune Poliția Vâlcea:

“În cursul zilei de ieri, 20 ianuarie, polițiștii Formațiunii Rutiere Drăgășani au identificat un tânăr de 23 de ani, din municipiul Drăgășani, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiu, sub influența substanțelor psihoactive.
În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat o valoare pozitivă pentru substanțele COC, MET și BZP, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în organism.
De asemenea, astăzi, în  jurul orei 03:20, tot polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Drăgășani au surprins în trafic o persoană de sex feminin, în vârstă de 25 de ani, din județul Timișoara, în timp ce conducea un autovehicul în municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat o valoare pozitivă pentru substanțele BZP, THC și MDMA, drept pentru care a fost condusă la spital pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor interzise în organism.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.
Tot în cursul nopții, în jurul orei 03:30, a fost surprins în trafic, un alt tânăr de 23 de ani din municipiul Drăgășani, care conducea un autoturism în orașul Drăgășani, sub influența substanțelor interzise. După efectuarea testării cu aparatul drugtest, care a rezultat o valoare pozitivă pentru substanțele COC, MET,  BZP, THC, OPI, AMP și MDMA, cel în cauză a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihotrope în organism”.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like