1 aprilie 2021

Vâlcean, paznic la o firmă din Sibiu, bătut de patru indivizi

Patru indivizi au fost reținuți ieri, 31 martie a.c., de polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În fapt, cei patru bărbați, în vârstă de 23, 28 (doi dintre aceștia), respectiv 47 de ani, domiciliați în comuna Șura Mică, sat Rusciori, sunt bănuiți că, la data de 31 martie, în jurul orei 09,30, pe fondul unui conflict spontan, în timp ce se aflau în incinta unei societăți din localitatea Mohu, ca angajați ai firmei, ar fi agresat fizic două persoane, pe paznicul și pe administratorul firmei, lovindu-i cu obiecte contondente (sape, lopeți, scaune), dar și cu pumnii și picioarele.

Paznicul, în vârstă de 45 de ani, din județul Vâlcea, nu a necesitat intervenție medicală, însă administratorul firmei a fost transportat la spital, acesta rămânând internat, după ce evaluarea preliminară medicală a concluzionat că necesită 40 – 45 de zile de îngrijiri medicale.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar față de cei patru presupuși autori ai faptei s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță. Aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like