2 august 2016

VÂLCENI, pe lista MOST WANTED a Poliţiei Române! Infractorii sunt dispăruţi de ani de zile!

 

Doi indivizi din Vâlcea, condamnaţi la ani grei de închisoare pentru comiterea unor infracţiuni grave, sunt pe lista MOST WANTED a Poliţiei Române. Personajele în cauză sunt căutate de autorităţi de ani de zile, dar nu s-a reuşit depistarea lor nici până acum, infractorii dispărând pur şi simplu fără urmă.

Unul dintre infractorii vâlceni este Ilie Vălug, de 46 de ani, din localitatea Galicea, judeţul Vâlcea. Individul are un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea eliberat pe numele său, el fiind condamnat la 15 ani de puşcărie pentru comiterea infracţiunii de viol. Bestia cu chip de om a batjocorit o copilă de numai 12 ani, din localitatea sibiana Poplaca. Minora, elevă în clasa a VII-a la o şcoală din Sibiu a căzut victimă vâlceanului, acesta din urmă fiind şofer al unei firme de transport din Râmnicu Vâlcea. S-a întâmplat pe data de 14 octombrie 2006, când Ilie Vălug a obligat copila să meargă cu el într-o cameră de la Casa Tineretului (Casa Ştiinţei) din Râmnicu Vâlcea, acolo unde a violat-o şi şi-a bătut joc de ea. Aşa cum spuneam, violatorul a fost condamnat la 15 ani de închisoare, însă nu a făcut nicio zi de puşcărie pentru că poliţiştii nu au reuşit să-l găsească nici până acum şi să-i pună cătuşele.

Cel de-al doilea infractor din Vâlcea dat în urmărire internaţională de Poliţia Română este Dănuţ Ilie Brînduşescu, din oraşul Drăgăşani, judeţul Vâlcea. Acesta are emis pe numele său două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea după ce două instanţe de judecată l-au condamnat pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere. Infractorul are de ispăşit 8 ani de închisoare, însă el este de negăsit.

most wanted 2

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.