Cum să porți șosete cu imprimeu funny. Ghidul începătorului

https://pikwizard.com/photos/close-up-of-girl-wearing-different-socks–78a1c74a83c3da385ce85b36fcc004b7-m.jpg

Șosetele colorate cu imprimeuri amuzante sunt cel mai cool trend al momentului. Pentru un bărbat care se îmbracă de cele mai multe ori formal, în costum sau cu piese casual, șosetele funny nu par a fi o opțiune. Dar cu puțină imaginație și mult simț al umorului poți fi o reală apariție, atunci când ții cont de câteva detalii.

Dacă până acum obișnuiai să îți asortezi culoarea șosetelor la culoarea pantalonilor pe care îi purtați, acum a venit momentul să spargi puțin tiparele și să te aliniezi tendințelor. Nimic nu se compară cu o pereche de șosete bine alese pentru ținuta ta.

Iată tot ce trebuie să știi despre șosetele cu imprimeu haios.

Începe cu pași mici, dar siguri

Dacă nu ai mai purtat până acum șosete cu imprimeuri, atunci este momentul să faci primul pas, dar să începi cu ceva simplu. Poți opta pentru o pereche de șosete cu model doar pentru a adăuga o pată de culoare fără a încărca prea mult această zonă. Caută o combinație de culori care iese în evidență, dar care nu acaparează întreaga ținută. 

Poți să uiți de negru, bleumarin sau griuri și te poți orienta către modele care au în combinații culori mai puternice precum verde, galben sau roșu. Ține însă cont de intensitatea contrastelor. Ideea este că aceste culori de pe șosete și cele din vestimentație să formeze un tot unitar, nu să se “bată cap în cap”.  Impresia generală trebuie să fie de armonie, nu de asortare perfectă așa cum erai obișnuit până acum.

Conturează mini colecția de șosete cu imprimeuri haioase

Odată ce primii pași au fost făcuți și ai depășit deja primele încercări de a purta șosetele cu imprimeuri haioase în diverse împrejurări, a venit momentul să îți extinzi colecția și să mai adaugi în sertar și alte modele. Poți începe cu șosete cu model polka dots, cu dungi, șosete în culori electrizante sau cele cu flamingo, maimuțe, panda, frunze, legume…opțiunile de acest fel sunt numeroase.

Șosete colorate și costum

Înainte de a purta șosete în culori puternice sau cu modele, cu costum, trebuie să știi că nu poți alege niciodată nuanțe excesiv de contrastante, deoarece va face ca totul să arate ciudat. Poți alege o pereche de șosete colorate, dar întreg ansamblu trebuie să arate subtil. 

În timp ce alegi o pereche de șosete cu model și un costum gri sau bleumarin, încearcă să coordonezi schema de culori fie cu cămașa, de exemplu cu dungile de pe cămașă, fie poți adăuga o cravată asortată la costum, astfel încât totul să arate cât mai bine din punct de vedere estetic.

Când nu ar trebui să porți șosete cu imprimeuri haioase

Chiar dacă ți-ai făcut deja o reputație datorită șosetelor haioase pe care obișnuiești să le porți uneori, sunt și ocazii în care ar trebui să renunți la ele pentru că pur și simplu nu se potrivesc în context. Aceste momente sunt cele în care totul este deosebit de formal și tu nu ar trebui să ieși în evidență cu nimic special. 

De exemplu, atunci când ai de mers la o întâlnire importantă de afaceri sau când urmează să semnezi un contract important pentru compania ta, sunt acele momente în care trebuie să adopți o ținută formală și să transmiți încredere celor din jur. Un alt moment în care ar trebui să renunți la șosetele colorate este atunci când te prezinți la un interviu pentru un loc de muncă, și vrei să lași experiența să vorbească despre tine…nu picioarele. Poți să lași șosetele colorate în dulap până când obții jobul pentru care te-ai prezentat la interviu.

🅿️Articol publicitar

You May Also Like