FOTO-VIDEO. Brutărie dintr-o comună din Vâlcea, cuprinsă de flăcări

Trei ore s-au luptat cu flăcările pompierii din cadrul ISU Vâlcea, într-o comună din Vâlcea. Ieri, 22 martie 2022, în jurul orei 14.50, ei au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la  o brutărie în localitatea Mădulari.
Pentru stingerea incendiului, la fața locului s-au deplasat cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că flăcările se manifestau generalizat la nivelul acoperișului brutăriei și la un autovehicul parcat în imediata apropiere. 

Până la stingere au ars: două autoutilitare parcate în imediata apropiere a brutăriei (una funcțională și una defectă); acoperișul brutăriei construit din lemn cu învelitoare din tablă pe circa 220 mp., o magazie din lemn de 60 mp., 4 mc. de lemn de foc, un generator electric trifazic, o mașina pentru spart lemne trifazică, două motofierăstraie, centrala termică, o instalație pentru dedurizarea apei, instalația electrică, un generator trifazic, accesorii folosite în procesul de panificație, branșamentul electric de 380 V, și o parte din documentele firmei.

Au fost salvate : clădirea brutăriei, clădirea sediului administrativ în suprafață de 160 mp, utilaje folosite în brutărie a căror valoare a fost estimată la circa 200.000 euro.Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la una dintre utilitarele aflate în apropierea brutăriei, flăcările propagându-se la clădirea situată la distanță foarte mică de incendiu.

loading...

You May Also Like