FOTO-VIDEO. Incendiu la o vopsitorie auto pe varianta Râmnicului

UPDATE 2: Incendiul a fost lichidat, însă în zonă a rămas la supraveghere o autospecială de stingere. Intervenția rapidă a pompierilor militari a făcut că incendiul să nu se extindă la clădirea service și expoziția de autoturisme.

UPDATE. Focul este localizat şi se acţionează pentru lichidarea lui. Pompierii urmează să facă cercetări la faţa locului pentru a stabili de unde a pornit incenidiul. Deocamdată sunt două variante: ori din interiorul halei, mai precis din cabina de vopsitorie, ori de la vegetaţia uscată. Vă vom anunţa când de finalizează ancheta.

Incendiu de proporţii la o vopsitorie auto aflată în prelungirea unui showroom, la fosta reprezentanţă Opel. Din câte se pare, focul ar fi pornit după ce s-a dat foc la vegetaţia uscată în apropierea halei, iar din cauza vântului s-a extins. La faţa locului acţionează patru autospeciale din stingere, fiind pericol de propagare şi la showroom-ul auto. Din primele informaţii, arde peretele exterior al halei pe o porţiune de aproximativ 300 de metri.

Vom reveni acu amănunte!

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like