Scandal la un bar din zona Pieței Nord. S-a folosit spray lacrimogen

/

Incident “La Coana Cami” în noaptea de vineri spre sâmbătă, 24/25 iunie 2022. Totul s-a petrecut, evident, pe fondul consumului de alcool, conflictul având loc între trei bărbați, consumatori la barul aflat în zona Pieței Nord din municipiul Râmnicu Vâlcea. Recalcitranții, după ce și-au aplicat câteva lovituri, au folosit unul împotriva celuilalt spray lacrimogen.

Potrivit IPJ Vâlcea, scandalul a fost anunțat printr-un apel pe 112, iar la fața locului au ajuns echipaje ale Poliției Râmnicu Vâlcea, ale Jandarmeriei, dar și Ambulanța. Un bărbat a fost dus la spital, însă a refuzat acordarea de îngrijiri medicale. La scurt timp după aplanarea conflictului, persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliției.

“Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat ar fi agresat fizic alți 2 bărbați.

Unul dintre aceștia a fost transportat la spital, însă a refuzat să-i fie acordate îngrijiri medicale.

Cele 3 persoane implicate în conflict au fost sancționate contravențional conform Legii 61/1991.

De asemenea, polițiștii au întocmit și un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe” – informează Poliția Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like