8 iulie 2024

AM AFLAT NUMELE elevei din Vâlcea care a obținut media 10 la Bacalaureat 2024! A învățat la „Pedagogic”

După afișarea rezultatelor la Examenul de Bacalaureat din acest an – sesiunea iunie-iulie 2024, în mod firesc, am căutat să aflăm și care sunt „premianții” pe județ ai acestui examen. Ne referim la elevii care au obținut note maxime la toate cele trei probe scrise și, implicit, medii maxime. Anul acesta, până la afișarea rezultatelor finale (după contestații), avem o singură medie de 10 la nivelul județului Vâlcea. Aparține unei eleve de la Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea (fostul Liceu Pedagogic – cum îl cunoaște multă lume). Eleva se numește Daria-Maria BĂLAN și a învățat la Specializarea Științe Sociale. Ea a obținut note de 10 la disciplinele: Limba și literatura română; Istorie; Logică, argumentare și comunicare.

Anul trecut, în județul Vâlcea s-au înregistrat trei medii de 10, două încă de la prima afișare a rezultatelor, iar o a treia după soluționarea contestațiilor. Două medii maxime au fost reușite de către eleve ale Colegiului Național de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea (Ana-Nicoleta Barcan și Daria Florentina Negrețu), iar cealaltă medie de 10 a aparținut unei eleve de la Colegiul Național „Gib Mihăescu” Drăgășani (Mihaela Papa).

PRECIZĂRI IMPORTANTE: Elevii care consideră că meritau note mai mari la acest examen pot depune contestații în data de 8 iulie 2024 (în intervalul orar 12.00 – 18.00). Soluționarea contestațiilor se va realiza în perioada 9-11 iulie, rezultatele finale urmând să fie afișate în data de 12 iulie 2024.

You May Also Like