9 iulie 2024

SURPRIZĂ la Evaluarea Națională. Care este școala din Vâlcea cu cele mai bune rezultate

Așa cum și ziarul nostru v-a informat în mai multe rânduri, examenele de la Evaluarea Națională s-au desfășurat în perioada 25-28 iunie 2024. Rezultatele obținute de elevii vâlceni au fost standardizate, clasamentul pe școli aducând o surpriză. Școala Discovery Kids obținut cea mai bună medie generală: 9,21. Ea este urmată de Școala „Take Ionescu” (cu media 8,32) și Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab” (cu media 8,14).

Discovery Kids este o școală privată care continuă activitatea Grădiniței Happy Kids și se află la prima generație de absolvenți de clasa a VIII-a. Rezultatul o plasează pe locul 29 la nivel național. Felicitări elevilor și cadrelor didactice vâlcene pentru acest rezultat!

„Educația unui elev este un efort de echipă, în care sunt implicați trei actori: elevul – profesorul – părintele. Elevul contribuie cu apetitul pentru învățare și efort, profesorul se alătură cu răbdare, cunoștințe și dragoste, iar părintele cu atenție și implicare în asigurarea mediului propice dezvoltării copilului. Dacă oricare dintre cei trei nu își îndeplinește rolul, șansele elevului la reușită se reduc, iar potențialul acestuia devine aproape imposibil de atins”, au anunțat reprezentanții Școlii Discovery Kids.

„Din 2020, elevii primei generații de gimnaziu Discovery Kids, împreună cu profesorii și părinții lor au muncit cu perseverență și cu încredere pentru a asigura atingerea acestui potențial. Efortul lor a fost acum răsplătit. Publicarea primelor rezultate ale examenului de Evaluare Națională 2024 plasează școala noastră pe prima poziție în județul Vâlcea în clasamentul mediilor pe școală cu 9,21 și pe locul 29 la nivel național, după același criteriu (conform https://www.bacplus.ro/top-scoli). Suntem tare recunoscători pentru elevii noștri harnici, profesorii noștri profesioniști și părinții noștri implicați. Mulțumim și felicitări!”, a mai anunțat sursa citată anterior.

You May Also Like