9 ianuarie 2017

ULTIMĂ ORĂ: Cursuri suspendate la Liceul din Horezu

Decizie de ultima ora la ISJ Valcea, cursurile fiind suspendate la Liceul Constantin Brancoveanu din Horezu, acolo unde sunt probleme mari cu incalzirea centralizata. Astfel, 2000 de elevi vor sta acasa pe perioada cat in Valcea este instituit Cod Portocaliu de ger.

„Mâine, 10.01.2017, în unitățile de învățământ din județul Vâlcea cursurile se vor desfășura conform programului normal, cu excepția Liceului Constantin Brancoveanu din Horezu, care are probleme cu furnizarea agentului termic, fiind afectați de suspendarea cursurilor un număr de 2000 de elevi.
Având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile și avertizările meteorologice de temperaturi scăzute, transmise de A.N.M., pentru zilele următoare, în vederea asigurării siguranței elevilor și a personalului didactic și nedidactic, Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea monitorizează cu atenție situația unităților de învățământ din județ și menține legătura permanentă cu toate instituțiile abilitate pentru a decide, cu operativitate, în funcție de situația vremii, asupra măsurilor de suspendare a cursurilor” – informeaza ISJ Valcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.