2 noiembrie 2016

Ce au decis magistraţii din Piteşti în privinţa elevului cuţitar de la Liceul General Magheru din Râmnicu Vâlcea…

 

Georgică Florin Maczanga, elevul care şi-a înjunghiat colegul chiar pe holul Liceului General Magheru din Râmnicu Vâlcea, a fost arestat preventiv în urma unei decizii a judecătorilor din Vâlcea, însă el a contestat măsura luată împotriva sa. Astfel că marţi, 1 noiembrie 2016, la Curtea de Apel Piteşti s-a judecat apelul formulat de Maczanga prin care solicita să fie eliberat din arest. Numai că, magistraţii piteşteni i-au respins apelul şi l-au menţinut în arest preventiv.

„Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul MACZANGA GEORGICĂ FLORIN, împotriva încheierii nr.50 din data de 27.10. 2016, pronunţată de Tribunalul Vâlcea, în dosarul nr. 3089/90/2016. Obligă pe contestator la 100 lei cheltuieli judiciare către stat. Onorariul avocat oficiu în cuantum de 130 de lei se avansează din Ministerul Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, azi, 01 noiembrie 2016, la Curtea de Apel Piteşti – secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie” – se arată în minuta instanţei Curţii de Apel Piteşti.

Reamintim că, în data de 26 octombrie 2016, elevul Georgică Florinel Maczanga şi-a înjunghiat un coleg chiar în incinta Liceului General Magheru din Râmnicu Vâlcea. Cu victima sa – Vasile Vasile Alexandru – a mai avut conflicte, iar în ziua respectivă elevul cuţitar susţine că a vrut să se răzbune pentru toate jignirile ce i s-au adus. Liceanul înjunghiat a fost transportat de urgenţă la o clinică din Bucureşti, iar acum, din fericire, este în afara oricărui pericol. În schimb, Maczanga este acuzat de tentativă de omor şi, probabil, îl aşteaptă ani grei după gratii.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.