Vâlcean băgat după gratii pentru infracțiuni rutiere comise acum aproape 9 ani

Absolut incredibil! La 9 ani după comiterea primei infracțiuni rutiere, un râmnicean de 69 de ani a fost ridicat de polițiști și dus la Penitenciar. Omul este “colecționar” de dosare penale, el având la activ mai multe fapte comise la regimul rutier în anul 2012. Trimis în judecată, bărbatul s-a ales cu o condamnare definitivă la 3 ani de închisoare cu executare, sentință primită în anul 2018. Numai că, el a fost arestat de polițiști abia ieri, 8 august 2021, pentru că s-a sustras executării pedepsei privative de libertate.

“Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentul Urmăriri din cadrul I.P.J. Vâlcea au pus în aplicare un mandat de arestare, față de un bărbat, din municipiul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, urmărit național și internațional. 

La data de 09 august a.c., polițiștii au pus în aplicare un Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii, emisde Judecătoria Rm. Vâlcea, față de un bărbat, în vârstă de 69 de ani, condamnat pentru mai multe infracțiuni săvârșite la regimul rutier.

În fapt, în anul 2012, cel în cauză a condus un auto în municipiul Râmnicu Vâlcea, fără a avea dreptul de a conduce pe drumurile publice, având permisul de conducere reținut, întrucât, în prealabil, acesta era cercetat în mai multe dosare pentru infracțiuni comise la regimul circulației rutiere.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Mioveni,din județul Argeș, pentru o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani închisoare” – se arată într-un comunicat de presă al Poliției Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like