COSTI RĂDULESCU: Nu mă voi lăsa antrenat în dezbateri toxice și voi continua să pun pe primul plan oamenii

Atacat din toate partile de liberalii care au demonstrat ca nu stiu sa piarda, presedintele Consiliului Judetean Valcea, Constantin Radulescu, face apel la calm, la seriozitate si la solidaritate pentru Valcea si valceni. Intr-o declaratie de presa, seful judetului sustine ca nu va intra in jocul murdar al penelistilor, rezolvarea problemelor judetului fiind cu mult mai importanta decat disputele politice inutile generate de liderii PNL Valcea.

„Acum mai mult ca oricand partidele politice ar trebui sa dea dovada de dialog in interesul cetatenilor!
Ceea ce fac liberalii acuzandu-ma de niste lucruri neadevarate si inchipuite nu este un mod de recastigare a increderii cetatenilor in clasa politica.

Judetul trece prin momente grele, am preluat o situatie extrem de dificila la nivelul tuturor institutiilor din Consiliul Judetean si tocmai de aceea ii asigur pe valceni ca nu ma voi lasa antrenat in astfel de dezbateri toxice si voi continua sa pun pe primul plan oamenii, valcenii si identificarea si implementarea de proiecte pentru dezvoltarea comunitatii impreuna cu echipa tehnica din cadrul Consiliului Judetean si cu toti consilierii judeteni care vor gandi sa isi dea votul in logica binelui pentru oameni.

De altfel cred cu tarie ca noua majoritate politica PSD-ALDE-PER din Consiliul Judetean este construita in logica binelui!

Le multumesc tuturor valcenilor, colegilor si cetatenilor care in aceste zile mi-au transmis mesajele lor de sustinere si de a ramane concentrat pe rezolvarea problemelor oamenilor! Vremea politicienilor agresivi a trecut.

Dupa 5 iunie si de la 1 iulie a inceput: POLITICA PENTRU OAMENI!” – sustine Constantin Radulescu, presedintele CJ Valcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like