Deputatul Lazăr: „PNL este un PSD mai mic, sub acoperire”

Așa cum era de așteptat, opoziția va ataca în justiție comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale. Poate cea mai importantă voce a USR Vâlcea, deputatul Marian Lazăr, a explicat printr-un text postat pe rețelele de socializare de ce formațiunea din care face parte nu este de acord cu tactica puterii. Opinia lui Lazăr este de o virulență nespecifică deputatului, semn că acesta își va tura motoarele la maxim în acest an electoral. De altfel, Lazăr a rămas aproape singura voce necompromisă de tot felul de trădări politico – administrative, din prima linie a USR Vâlcea.

Motivul real pentru comasarea alegerilor locale cu alegerile Europarlamentare şi candidaturi pe liste comune cu PSD la Europarlamentare este teama peneliştilor că nu vor obţine un scor pozitiv pe liste separate şi vor arăta în mod oficial că PNL nu mai reprezintă o opţiune viabilă pentru electoratul de dreapta. PNL a devenit o anexă a PSD şi, în curând, va ajunge probabil să fie absorbit cu totul de acesta.

Dacă până acum încercau să mimeze opoziţia la monstrul politic PSD, acum a devenit clar pentru toată lumea că PNL-ul este un PSD mai mic, sub acoperire, a cărui singură menire este să capteze electorat de dreapta şi să ofere o majoritate PSD-ului în Parlament. Liberalismul a dispărut de mult din PNL, iar asta se vede când aprobă fără jenă creşterile de taxe ale PSD-ului. PNL a trădat electoratul de dreapta. A abandonat clasa de mijloc și antreprenorii.

Fiind primele alegeri, Europarlamentarele ar fi dat un semnal de slăbiciune pentru celelalte runde de alegeri dacă PNL-ul ar fi obţinut scorul mic pe care îl ştim din sondaje, astfel că vor să evite ruşinea prin comasarea alegerilor şi candidaturile pe liste comune cu PSD. Practic, PSD şi PNL nu au fost niciodată în opoziţie, ci doar au mimat şi s-au ajutat unii pe alţii când au avut nevoie să păcălească românii.

În momentul de faţă, singura opţiune pe care o mai au românii să scape de această struţo-cămilă este Dreapta Unită care a încercat în această perioadă neagră din istoria României să se opună măsurilor aberante şi să vină cu soluţii concrete pentru binele României. Vom ataca în justiție toate actele normative care vor duce la comasarea alegerilor!

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like