Deputatul Ovidiu Popa: ”Dezvoltarea comunităților locale reprezintă un angajament profund al PSD”

Implicat în viața politică, administrativă și socială a județului Vâlcea, deputatul social – democrat Ștefan Ovidiu Popa ține permanent legătura cu cetățenii pentru a le afla problemele și doleanțele. Vizitele sale în teritoriu sunt tot mai dese, el transmițându-le oamenilor faptul că premierul României garantează implementarea obiectivelor de investiții din localitățile vâlcene prin CNI și programul ”Anghel Saligny”, astfel încât comunitățile să se dezvolte armonios.

“Dezvoltarea comunităților locale reprezintă un angajament profund al PSD, indiferent dacă vorbim despre comune, orașe sau municipii, și această dezvoltare se reflectă clar în evoluția continuă a Județului Vâlcea.

Cu o convingere fermă în importanța acestui obiectiv, premierul României, Marcel Ciolacu, a transmis cu încredere că țara noastră dispune de resurse financiare adecvate pentru a susține dezvoltarea la nivel local, demonstrând astfel o viziune solidă și un sprijin constant pentru fiecare comunitate din România” – spune deputatul PSD Ștefan Ovidiu Popa.

You May Also Like