Dreptul la replică al primarului din Galicea

Dreptul la replică trimis de primarul liberal era mai mare. Am publicat doar partea care este opozabilă articolului apărut în Gazeta Vâlceană despre completarea și/sau dizolvarea Consiliului Local. Restul răfuielilor electorale ale lui Ion Năfliu cu PSD nu au făcut obiectul vreunui text publicat de noi.

DREPT LA REPLICĂ

Stimați cetateni, nu mă pot face ca nu vad ceea ce se întamplă si ce se scrie pe la unele colturi prin comuna, fapt pentru care, în virtutea dreptului la replică, am să răspund la unele acuzatii ale domnului Mărăcine.

  1. Nu domnule Mărăcine, situația nu a scăpat de sub control . Dumneata si consilierii condusi de dumneata destabilizati toate proiectele comunei pentru niste interese personale si politice de partid, marunte. Vă aduc la cunostintă incă o data că pentru a functiona legal Consiliul Local Galicea trebuie sa fie compus din 13 membri. Locul vacant este al PRU care a confirmat in scris că omul de partid pe care doreste sa fie validat este domnul PUPĂZĂ, lucru de care dumneavoastra trebuie sa tineti cont. Nimeni nu doreste altceva decat sa respectati legea. Dacă pentru dumneavoastră respectarea legii înseamnă FACEBOOK si alte postari politice, nu aveti ce căuta in administratie domnule Maracine. Invit orice cetatean al comunei la urmatoarea sedinta de consiliu să vadă pe viu cine dizolvă Consiliul Local Galicea.

You May Also Like