Mesajul președintelui PSD Mateești pentru primarul PNL: „Alexie dă banii la oameni că ai de unde!”

Scandalul dintre liberali si pesedisti la Mateesti pare ca ia amploare. Social-democratii vin cu acuzatii noi la adresa primarului penelist Alexie (foto dreapta) si ii transmit un mesaj dur. Iata ce spune presedintele PSD Mateesti, Cosmin Anghelescu (foto stanga):
„Alexie dă banii la oameni că ai de unde! Alexie nu minti si nu iti bate joc de oameni! Alexie mergi și ridică salariile din Trezoreria Horezu.
La această oră din informațiile noastre există peste 100 000 RON în conturile Primariei.
Du-te și da banii la oameni, ca poți face plăti conform legii 273/2006, art 40, cum ai luat salariile si la profesori.
Art. 40. – (1) spune – Dacă legea bugetului de stat nu a fost adoptată cu cel puţin 3 zile înainte de expirarea exerciţiului bugetar, se aplică în continuare bugetele anului precedent, până la aprobarea noilor bugete, limitele lunare de cheltuieli neputând depăşi, de regulă, 1/12 din prevederile bugetelor anului precedent, cu excepţia cazurilor deosebite, temeinic justificate de către ordonatorii de credite sau, după caz, 1/12 din sumele propuse în proiectul de buget, în situaţia în care acestea sunt mai mici decât cele din anul precedent.
Asadar Alexie nu-ti bate joc de oameni! Mergi la Trezorerie mâine si da banii la oameni Alexie ca ai de unde!  Votam si bugetul dar sa fie in interesul oamenilor Alexie nu pentru spoieli!”.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.