HCM Râmnicu Vâlcea, aproape de o surpriză la Bucureşti

Handbalistele de HCM Râmnicu Vâlcea le-au dat emoții vedetelor de la CSM București în meciul ce s-a disputat duminică seara în sala Rapid. Din păcate, vâlcencele au fost învinse în final la trei goluri diferenţă (27-24), însă jocul lor dă speranţă pentru viitor.

La pauză nu ai fi spus că echipa bucureşteană pregătită de daneza Helle Thomsen ar fi putut avea probleme la acest meci, pentru că scorul era 17-11 după primele 30 de minute.

În partea a doua însă, vâlcencele au intrat mult mai motivate pe teren şi cu dorinţa de a demonstra că se pot bate cu oricine. De la 20-12 pentru CSM, în minutul 41, Vâlcea a revenit incredibil. S-a făcut 21-22 peste 11 minute, cu doar două goluri marcate de bucureștence și nu mai puțin de 9 primite. HCM Râmnicu Vâlcea a avut chiar posibilitatea să egaleze, la 23-24, dar arbitrele au fluierat un fault în atac, deși două dintre jucătoarele CSM-ului se aflau în semicerc. Pe final, Isabelle Gullden a pus capăt emoțiilor, ducând echipa la trei goluri diferență. S-a terminat 27-24

You May Also Like