FOTO-VIDEO: Vâlcea a făcut senzaţie la „Târgul de turism”! A intrat în lumea bună a turismului românesc!

Promovarea turismului din judeţul Vâlcea este una din priorităţile preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu. De aceea, el a profitat la maximum de mega evenimentul ce a avut loc la Bucureşti – Târgul de Turism al României, ducând judeţul nostru în lumea bună a turismului românesc alături de zone tradiţionale şi puternice.

În cadrul manifestărilor de la Romexpo, preşedintele Rădulescu a ţinut să ia cuvântul în faţa sutelor de participanţi, prezentând judeţul Vâlcea ca fiind cel mai frumos din ţară.

„Da, le-am spus participanţilor la Târgul Naţional de Turism că Vâlcea este cel mai frumos judeţ din ţară. Şi cred cu tărie că aşa este. Le-am spus că în judeţul nostru se face turism tot timpul anului. Avem munte, deal, câmpie, râuri, dar avem şi zone de agrement pentru toate vârstele. De asemenea, avem cele mai multe mănăstiri din ţară, iar turismul monahal este foarte important pentru noi, motiv pentru care am început şi investiţiile în infrastructură” – ne-a declarat preşedintele Constantin Rădulescu, al cărui discurs a fost un real succes.

Alături de preşedintele CJ Vâlcea s-a aflat şi primarul comunei Vaideeni, Achim Băluţă, dar au fost şi doi secretari de stat din Ministerul Turismului, Bogdan Tomoiagă şi Cristina Terteaţă.

La Târgul de Turim al României, judeţul Vâlcea a prezentat un spectacol timp de o oră, artista Ana Maria Iorga şi încă doi artişti din Vaideeni fiind în centrul atenţiei.

Live… Valcea la TARGUL NATIONAL DE TURISM!

Posted by Constantin Radulescu on 18 Noiembrie 2017

Live… Valcea la TARGUL NATIONAL DE TURISM!

Posted by Constantin Radulescu on 18 Noiembrie 2017

Posted by Constantin Radulescu on 18 Noiembrie 2017

 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like